Leren door te doen

Werken bij BIM Creators

Er is veel vraag naar goed geschoolde BIM Modelleurs: het is de toekomst! Proactieve techneuten die het vak van BIM Modelleur willen leren zijn op hun plek bij de BIM Creators. De trainers en begeleiders zijn ervaren BIM Professionals die hun kennis graag delen met voorbeelden uit de praktijk. Als je gemotiveerd bent, 2D tekeningen kan lezen en interpreteren, leiden we je in onze BIM Creators Academy in drie weken tijd op tot Junior BIM Modelleur.


BIM onderwijsdag

Het BIM vak leren?

Voor wie?

  • Technische ZZP-ers die toekomstgericht ondernemen
  • Ervaren technici die een binnenfunctie hebben of willen
  • Net afgestudeerden in de installatiebranche
  • 2D tekenaars
  • Leraren van technische opleidingen

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je technisch geschoold bent en dat je gemotiveerd bent om BIM Modelleur te worden. Aangezien het een kort en intensief traject is, is een proactieve, open en leergierige houding essentieel.

Je kan alleen een goed 3D model bouwen als je de juiste input hebt. Daarvoor is het belangrijk dat je gegevens leert verzamelen, oftewel samenwerkt met betrokken partijen.

Heb jij al de nodige BIM kennis en vind je het tof om collega’s en klanten jouw kennis over te dragen?

Ga dan snel naar de Werken bij BIM Creators website en meld je aan!

Bezoek de Werken bij BIM Creators website

Sparren met het team van BIM Creators?

We informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons bellen op +31 (0)343 - 45 27 23 of gebruik het formulier hieronder.


Stap in de toekomst en laat de concurrenten achter je

BIM Creators ervaart dat BIM steeds belangrijker wordt, wij zien het als onze missie om de BIM wereld te voorzien van professionele BIM Ambassadeurs. Dit realiseren wij door te werken met gekwalificeerde collega’s en wanneer nodig de mensen hier zelf op te leiden. Ons doel? De BIM kennis binnen jouw organisatie of onder jouw collega’s naar een hoger niveau te tillen.

Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij ons voorop.


Schrijf je hier in voor de BIM brief!

In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

Onze Partners

Strong by Collaboration, één van onze krachten!
BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: