De juiste expertise op locatie

BIM Consultancy

Installateurs en aannemers weten soms niet goed hoe BIM echt hoort te zijn, BIM is zoveel meer dan alleen 3D tekenen. BIM Creators kan jou helpen met het verBIMmen van jouw organisatie. Wij bieden de juiste expertise op locatie en ondersteunen daar waar nodig is in dit veranderproces.


BIM Consultancy

Installateurs of aannemers weten soms niet goed hoe BIM echt hoort te zijn, BIM is zoveel meer dan alleen 3D tekenen. BIM Creators kan jou, samen met onze partners, helpen met het verBIMmen van jouw organisatie. Wij bieden de juiste expertise op locatie en ondersteunen daar waar nodig in dit veranderproces.

Herken jij jezelf of jouw organisatie in onderstaande uitspraken die wij regelmatig in de markt horen?

 • ‘’Help ons echt te starten met BIM, we proberen het al jaren.’’
 • ‘’We halen geen rendement uit onze BIM projecten.’’
 • ‘’Welke standaarden en tools zijn er nodig, en wij weten niet goed wat die digitalisering nou echt inhoudt.’’
 • ‘’Het patroon van 2D denken naar 3D denken willen we doorbreken.’’
 • ‘’Ik heb geen gevoel met doorlooptijden van BIM projecten en de intensieve begeleiding hiervan.’’

Ja?

Wij ook, door middel van een gesprek gaan wij samen met jou en jouw collega’s inzichtelijk maken wat er nog nodig is om BIM bij jouw bedrijf op een juiste manier te implementeren.

Een goede BIM implementatie gaat verder dan een nieuwe software tool gebruiken (denk o.a. aan; BIM360, Revit, NavisWorks of Solibri). Om BIM echt voor je te laten werken, moet je op verschillende onderwerpen de organisatie en jezelf ontwikkelen. Voordat wij samen het veranderproces van jouw organisatie in gaan, voeren we een QuickScan, oftewel de BIMScan, uit met daarin 6 hoofd pijlers:

 1. BIM Visie
 2. Structuur (onze processen)
 3. Technologie (onze gereedschappen)
 4. Mensen (onze vaardigheden)
 5. Cultuur (onze manieren)
 6. Leiderschap

Deze bouwstenen zijn de basis van elke BIM-transitie. De BIM-scan geeft inzicht in de volwassenheid van de organisatie en de vakmens(en). De uitkomsten van de BIM-scan geeft richting waar de organisatie én de medewerker staan op de verschillende bouwstenen en waar ontwikkelpotentieel ligt. Na deze QuickScan kunnen wij jou helpen de juiste keuzes te maken in dit veranderproces.

Ons uitgangspunt in alle projecten is; wij doen het eerst voor jullie, dan samen met jullie zodat jullie het uiteindelijk zelf kunnen.

Durf jij de toekomst in te springen? Neem dan nu contact met ons op!

Meer informatie over de BIMscan?

Download informatie BIMscan (PDF)

Sparren met het team van BIM Creators?

We informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons bellen op +31 (0)343 - 45 27 23 of gebruik het formulier hieronder.


  Kies nu voor BIM en laat de concurrenten achter je

  BIM Creators ervaart dat BIM steeds belangrijker wordt, wij zien het als onze missie om de BIM wereld te voorzien van professionele BIM Ambassadeurs. Dit realiseren wij door te werken met gekwalificeerde collega’s en wanneer nodig de mensen hier zelf op te leiden. Ons doel? De BIM kennis binnen jouw organisatie of onder jouw collega’s naar een hoger niveau te tillen.

  Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij ons voorop.


  Schrijf je hier in voor de BIM brief!

  In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

  Onze Partners

  Strong by Collaboration, één van onze krachten!
  BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: