Wij realiseren het complete BIM model

BIM Projecten

Iedereen kan voor zijn BIM project bij ons terecht; als installateur, adviesbureau, aannemer, architectenbureau of als ZZP-er. Wij realiseren het complete BIM model volgens de huidige standaarden, normeringen en het programma van eisen. Wij staan voor een goede samenwerking met alle betrokken partijen om tot een sterk eindresultaat te komen.


BIM projecten

Iedereen kan voor zijn BIM project (zoals hierboven EDGE Olympic) bij ons terecht, als grote aannemer / installateur, architectenbureau of als ZZP-er. Wij realiseren het complete BIM model volgens de huidige standaarden, normeringen en het programma van eisen. Wij staan voor een goede samenwerking met alle betrokken partijen om tot een sterk eindresultaat te komen.

Bij onze BIM projecten hebben wij twee mogelijkheden voor onze opdrachtgevers; project op basis van regie of project op basis van capaciteit.

Projecten op basis van regie

Bij projecten op basis van regie nemen wij het project volledig of gedeeltelijk van jou over en wordt het door ons projectteam vanaf onze locatie volledig uitgewerkt. In overleg kan het projectteam, of leden hiervan, enkele dagen in de week bij jou op locatie werken. Wij hebben gekozen voor deze aanpak omdat het team onder leiding staat van BIM Creators en de kwaliteit van de door ons geleverde BIM modellen moet voldoen aan onze hoge standaarden.

Bij projecten op basis van regie krijg jij iedere week een factuur met de door ons gemaakte uren aan jouw project (nacalculatie).

Projecten op basis van capaciteit

Heb jij een capaciteitsvraagstuk binnen jouw huidige projectteam. Misschien heb je niet voldoende modelleurs in jouw team of mist jouw team specialistische kennis om het project door te kunnen zetten. Daar kunnen wij jou bij helpen
De BIM Creator die jouw team komt versterken werkt op locatie samen met jouw projectteam. Onze collega is 1 of 2 dagen in Veenendaal aan het werk aan jouw project, dit doen wij zodat wij de kwaliteit van het geleverde werk kunnen garanderen. Op deze dag(-en) kan onze collega ook snel schakelen met alle BIMmers. Maar ook willen wij onze collega graag zien om ons BIM DNA te kunnen waarborgen.

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Sparren met het team van BIM Creators?

We informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons bellen op +31 (0)343 - 45 27 23 of gebruik het formulier hieronder.


  Kies nu voor BIM en laat de concurrenten achter je

  BIM Creators ervaart dat BIM steeds belangrijker wordt, wij zien het als onze missie om de BIM wereld te voorzien van professionele BIM Ambassadeurs. Dit realiseren wij door te werken met gekwalificeerde collega’s en wanneer nodig de mensen hier zelf op te leiden. Ons doel? De BIM kennis binnen jouw organisatie of onder jouw collega’s naar een hoger niveau te tillen.

  Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij ons voorop.


  Schrijf je hier in voor de BIM brief!

  In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

  Onze Partners

  Strong by Collaboration, één van onze krachten!
  BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: