Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Werken als ZZPer bij BIM Creators

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


“The return of the Avci”

Huseyin Avci neemt jullie graag mee hoe hij het ervaart om voor BIM Creators te werken als ZZPer. Lees hier meer over hem en zijn tijd als BIM Creator.

Wie ben je?

Aangenaam, ik ben Huseyin Avci, woonachtig in de beste stad van Nederland: Rotterdam. En ik heb ook nog eens het geluk om tegenover het mooiste stadion van Nederland te wonen. Dat is natuurlijk het stadion van Feyenoord!
Ik houd erg van voetbal, maar daar heb ik de afgelopen jaren weinig tijd voor gehad helaas.

Ik ben inmiddels zeven jaar getrouwd en we hebben 2 jongens. In juni krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, dus binnenkort moeten we aan de slag met klussen.

Wat is jouw rol in de BIM-projecten?

Ik ben E-modelleur. Ik heb een achtergrond in de elektrotechniek. Ik modelleer in opdracht van de Engineer. Op dit moment ben ik bezig bij LCRO en val ik in bij Zalando.

Je bent weer terug bij BIM Creators, hoe is dat gegaan?

In november 2020 ben ik weggaan bij BIM Creators en kon ik bij een andere opdrachtgever aan de slag. Ik zou hier een project krijgen tot aan de zomer, maar dit werd uiteindelijk tot aan februari 2021.

Ik heb in de tussentijd altijd contact gehouden met Michiel en Maartje. Toen ik weg moest bij mijn opdrachtgever heb ik contact opgenomen met BIM Creators en daar kon ik gelukkig terecht. En daar ben ik heel erg blij mee!

Wat is je ervaring om te werken als zzp’er voor BIM Creators.
Ik ben heel erg blij dat ik zzp’er ben. Ik heb altijd veel hulp gekregen van BIM Creators vanaf toen ik 3 jaar geleden begon als zzp’er, zowel tijdens de projecten, het BIMmen of als Revit modelleur.

De eerste kans als zzp’er heb ik gekregen vanuit BIM Creators. Veel bedrijven vonden mijn ervaring te beperkt, maar bij BIM Creators heb ik die kans gekregen en heb ik het gelukkig kunnen bewijzen. En ben ik heel blij dat ik ook nu weer voor BIM Creators aan de slag mag!


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: