Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

TVVL Triple BIM Community op bezoek bij BIM Creators

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Gisteren waren bijna 40 BIM geïnteresseerden aanwezig en hebben wij samen met Bluetech Engineering, OTIB en Avans+ onze visie gedeeld over de inhoud van verschillende BIM functies. Wat wordt er verwacht van een BIM Modelleur, van een BIM Engineer en wat doet de BIM Coördinator? Deze functies kunnen per bedrijf anders geïnterpreteerd worden. Wat voor competenties moet deze doelgroep bijvoorbeeld hebben? Daarnaast werden er ervaringen gedeeld hoe je als werkgever interessant kan blijven en de juiste medewerkers kan benaderen.

Toffe interactieve sessie waar zeker een vervolg op komt. Als dank voor het hosten van dit evenement hebben we een 3D print gemaakt van het logo.

#BIMcreators #bluetechengineering #otib #avans+ #TVVL #tripleBIMcommunity #BIMisnu #kennisdeling #strongbycollaboration #BIMnederland #trots #installatietechniekrocks


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: