Academy

Revit Families

Revit Families, wat is het eigenlijk? Hoe gebruik je het in jouw BIM model en wat kan je er allemaal mee? Op deze vragen krijg je antwoord wanneer je deze training volgt.


Prijs: € 825,-
Over deze training

Revit Families, wat zijn het eigenlijk? Hoe gebruik je het in jouw BIM model en wat kan je er allemaal mee? Op deze vragen krijg je antwoord wanneer je deze training volgt. Tijdens deze tweedaagse training (kan ook in vier dagdelen) leer je alles over Revit Families.

Tijdens deze training gaan we aan de slag met de NLRS, simpele- en complexe geometrie, rotatie mogelijkheden, data in het model, annotaties en symbolen, onderhoud standaardiseren en verschillende workflows om Revit Families te kunnen maken.

Doelgroep

Iedere BIM professional die gemotiveerd is om de volgende stap te zetten in zijn ontwikkeling. Het gaat er om dat de professional wilt leren!

Voorkennis

De ‘Startende BIM modelleurs’ training is een vereiste. De ‘Advanced BIM modelleurs’ training is een pré.

Mocht de BIM professional deze niet gevolgd hebben en wel de skills in huis hebben dan zullen we in een intake gesprek het niveau bepalen van de professional. Wanneer deze voldoende is kan de BIM professional als nog meedoen met deze training.

We gaan er van uit dat de BIM professional werk- en denkniveau van MBO niveau 4 of hoger nodig heeft om deze training succesvol te kunnen afronden.

Prijs training

Revit Families

€ 825,-

Dit is inclusief het lesmateriaal, trainingsfaciliteiten, verzorgde lunch en drinken gedurende de dag (koffie, thee, water en fris). De lestijden zijn van 8.30 – 16.00 uur.

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Gewenste startdatum *

Trainings inhoud

Dag 1:

 • Dagdeel 1
  Introductie in Revit Families, NLRS en simpele geometrie
 • Dagdeel 2
  Complexe geometrie en rotatie mogelijkheden

Dag 2:

 • Dagdeel 3
  Data in het model, annotaties en symbolen
 • Dagdeel 4
  onderhoud standaardiseren en workflows

De Opleiders

Onno Frings
Erwin Opdenkamp

Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Schrijf je hier in voor de BIM brief!

In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

Onze Partners

Strong by Collaboration, één van onze krachten!
BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: