Academy

Basismodule Solibri

Weet jij hoe je clashes controleert? En nog belangrijker, weet jij hoe je met deze clashes om kan gaan? In onze Solibri training word jij hier volledig in meegenomen.


Prijs: € 2.495,-
Over deze training

Tijdens deze training van 6 bijeenkomsten gaan we aan de slag met alle basisbeginselen van de BIM werkmethodiek en Autodesk Revit voor de installatietechniek aan bod komen. Hiermee bedoelen wij dat je leert wat BIM inhoudt, de manier van samenwerken die daarbij hoort en de softskills die daar voor nodig zijn. Daarnaast leer je de basisvaardigheden om zelf aan te slag te gaan als BIM modelleur.

Doelgroep

Iedere installatietechnische professional die gemotiveerd is en 2D tekeningen kan lezen en interpreteren. Wij leiden deze professional graag op tot startende BIM modelleur. Het gaat er om dat de professional wilt leren!

Voorkennis

Kennis en ervaring in de installatiebranche is een pré. We gaan er van uit dat de professional werk- en denkniveau van MBO niveau 3 of hoger nodig heeft om deze training succesvol te kunnen afronden.

Prijs training

Basismodule Solibri

€ 2.495,-

Dit is inclusief het lesmateriaal, trainingsfaciliteiten, verzorgde lunch en drinken gedurende de dag (koffie, thee, water en fris). De lestijden zijn van 8.30 – 16.00 uur.

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Gewenste startdatum *

Trainings inhoud

  • Wat is een clash?
  • Clashvormen
  • Clashdetectie workflow
  • Importeren van het Revit model
  • Exporteren van clashrapporten

De Opleiders

Onno Frings
Erwin Opdenkamp

Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Schrijf je hier in voor de BIM brief!

In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

Onze Partners

Strong by Collaboration, één van onze krachten!
BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: