Academy

Basismodule Navisworks

Weet jij hoe je clashes controleert? En nog belangrijker, weet jij hoe je met deze clashes om kan gaan? In onze Navisworks training word jij hier volledig in meegenomen.


Prijs: € 415,-
Over deze training

Weet jij hoe je clashes controleert? En nog belangrijker, weet jij hoe je met deze clashes om kan gaan? In onze Navisworks training word jij hier volledig in meegenomen.

Navisworks biedt vele voordelen voor het BIM team. Fouten worden in een vroeg stadium waargenomen, waardoor veel tijd en kosten bespaard blijven. Het resultaat hiervan is dat de risico’s verlaagd worden en de kwaliteit van jouw BIM model wordt verhoogd.

Doelgroep

Deze Navisworks training is voor de enthousiaste BIM professional die clash detectie vanuit Navisworks onder de knie wil krijgen.

Voorkennis

Je beschikt over MBO niveau 4 denk- en werkniveau of hoger en je hebt voldoende algemene BIM kennis beschikken.

Mocht de BIM professional deze niet gevolgd hebben en wel de skills in huis hebben dan zullen we in een intake gesprek het niveau bepalen van de professional. Wanneer deze voldoende is kan de BIM professional als nog meedoen met deze training.

We gaan er van uit dat de BIM professional werk- en denkniveau van MBO niveau 4 of hoger nodig heeft om deze training succesvol te kunnen afronden.

Prijs training

Basismodule Navisworks

€ 415,-

Dit is inclusief het lesmateriaal, trainingsfaciliteiten, verzorgde lunch en drinken gedurende de dag (koffie, thee, water en fris).

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Gewenste startdatum *

Trainings inhoud

De training bestaat uit één dag van 8.30-16.00 uur. De volgende onderwerpen komen aan orde tijdens de training:

Wat is een clash?
Clashvormen
Clashdetectie workflow
Importeren van het Revit model
Exporteren van clashrapporten

De Opleiders

Jan Boer
Onno Frings
Erwin Opdenkamp

Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Schrijf je hier in voor de BIM brief!

In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

Onze Partners

Strong by Collaboration, één van onze krachten!
BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: