Academy

Advanced BIM modelleur

Tijd voor de volgende stap in jouw loopbaan als BIM professional. Heb je al ervaring als BIM modelleur en het gevoel dat je meer kan dan dat je nu doet?


Prijs: € 2.495,-
Over deze training

Tijd voor de volgende stap in jouw loopbaan als BIM professional. Heb je al ervaring als BIM modelleur en het gevoel dat je meer kan dan dat je nu doet? Of loop tegen je bepaalde zaken aan van het modelleren in Revit? Volg dan onze “Advanced BIM modelleur” training. Dit is de training om je te verdiepen in jouw vak, om de beste te worden in de breedste zin van het woord.

Tijdens deze training van 3 bijeenkomsten gaan we aan de slag met Revit instellingen, templates, werktuigbouwkundige installaties en elektrotechnische installaties en samenwerken in Revit. Met als doel dat alles in groot geheel gaat vormen in het BIM model en dat we het installatie model clashvrij op leveren. Zodat er een minimum aan faalkosten te garanderen is in de volgende fases van de bouw/ beheer en onderhoud van het gebouw.

Doelgroep

Iedere BIM modelleur professional die gemotiveerd is om de volgende stap te zetten in zijn ontwikkeling. Het gaat er om dat de professional wilt leren!

Voorkennis

De ‘Startende BIM modelleurs’ training is een vereiste. Mocht de BIM professional deze niet hebben gevolgd en wel de skills in huis hebben dan zullen we in een intake gesprek het niveau bepalen van de professional. Wanneer deze voldoende is kan de BIM professional als nog meedoen met deze training.

We gaan er van uit dat de BIM professional werk- en denkniveau van MBO niveau 4 of hoger nodig heeft om deze training succesvol te kunnen afronden.

Prijs training

Advanced BIM modelleur

€ 2.495,-

Dit is inclusief het lesmateriaal, trainingsfaciliteiten, verzorgde lunch en drinken gedurende de dag (koffie, thee, water en fris). De lestijden zijn van 8.30 – 16.00 uur.

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Gewenste startdatum *

Trainings inhoud

De training bestaat uit 3 bijeenkomsten en zijn als volgt opgedeeld:

Dag 1:

  • Templates, sight settings en samenwerken

Dag 2

  • Instellingen, extra settings en project opzet

Dag 3:

  • IFC module, data en structuur, schedules +

De Opleiders

Onno Frings
Erwin Opdenkamp

Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Schrijf je hier in voor de BIM brief!

In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

Onze Partners

Strong by Collaboration, één van onze krachten!
BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: