Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Samenwerken met Roel Bonten van Bevlogen Professionals

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Roel Bonten is 1 van de trainers waar wij bij BIM Creators veel mee samenwerken om de samenwerking onderling te verbeteren door coaching op het vlak van communicatie en time management, trots voelen we ons als we onderstaande referentie van Roel lezen.

“Als gedreven directieteam in een snel groeiende fase van je jonge bedrijf komt er véél op je af.

De onderlinge samenwerking is daarin cruciaal. Slaag je erin met elkaar synergie te creëren of blijf je stralend soleren…?

Hoe vergroot je elkaars impact en neem je je medewerkers mee in je missie en visie? Welke scenario’s & strategieën gaan ons helpen naar ‘the next level’?

Die uitdagingen hebben Maartje, Wouter en Michiel met verve opgepakt in uitdagende tijden. Ze hebben met lef naar zichzelf en naar hun eigen aandeel in de samenwerking leren kijken.

Dit gaf  ruimte om afscheid te nemen van oude patronen én open te staan voor nieuwe inzichten, het benutten van elkaars talenten en kansen.

(Met r-) Écht ‘strong by collaboration’!”

Meer informatie: https://bevlogen-professionals.nl/


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: