Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Project: Inntel Hotel op Scheveningen

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


BIM Creators is weer bezig met een prachtige opdracht. Samen met installateur J.C. Kersbergen heeft BIM Creators van HOMIJ de opdracht gekregen om het nieuwe Inntel Hotel op Scheveningen de gehele sanitaire installatie te engineeren en te modelleren.

Onze BIM Engineer André Thomas pakt onder zijn professionele BIM-ogen de sanitaire installaties aan. We starten in de kelder en werken per etage omhoog. De 14 bouwlagen en 11.000 m2 BVO zorgen ervoor dat dit project er één is om trots op te zijn.

In 1982 startte Inntel met het openen van hotels en breidt zijn hotelketen steeds verder uit. Installateur J.C. Kersbergen en BIM Creators ondersteunen Inntel om dit toekomstige hotel op Scheveningen in 2021 te openen. Het hotel wordt bekend als Inntel Hotel Marina Beach.

Een hotel waar wij graag aan meewerken. Het hotel is een deel van de herontwikkeling van het Noordelijke Havenhoofd. Het hotel heeft straks 226 kamers die uiteraard allemaal voorzien worden van een badkamer. Deze sanitaire installatie bevat ook de keuken – en alles wat daarbij komt kijken – in het restaurant.

Laten we ook niet de 12e etage vergeten, waar niet alleen een Sport- en Wellness centrum komt, maar ook een zwembad met uitzicht over de boulevard.

We houden jullie op de hoogte van het project, blijf ons volgen!


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: