Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Professor BIM en de Xmas Blaster 2000

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Vanaf volgend jaar gaan we de augmented en virtual reality nog beter tweaken en wordt het allemaal nog toffer met nieuwe samenwerkingen en nieuwe technologische ontwikkelingen, Voor nu wil ik je namens álle BIM Creators bedanken voor het afgelopen jaar. Het was een jaar vol behaalde commitments, goede gesprekken en vooral veel enthousiaste BIM Creators met als motto work hard, play harder. De ongekende groei van afgelopen jaar konden we niet bereiken zonder de flexibiliteit van onze opdrachtgevers, partners en leveranciers! Dank daarvoor!!

Wij zijn met de feestdagen twee weken gesloten, vanaf 7 januari gaan wij het nieuwe jaar knallend door! Alvast fijne feestdagen en een tof nieuwjaar.

https://youtu.be/Ou7CI_Ytf0Q

 

 

 


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: