Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Nu ook 3D scannen bij BIM Creators

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Marco Simon (links) en Jeffrey Elert (rechts)

Eerste samenwerking tussen Unihorn en BIM Creators.

Hans Dekker en Marco Simon van Unihorn waren vandaag op bezoek in Veenendaal om een demo te geven met een Trimble Inc. 3D scanner TX8.

Hans: ”Met de Trimble 3D scanner kan je alles scannen; kleine ornamenten, binnen huis, buiten huis. Met de informatie die uit de scan komt kan je weer 3D modellen maken. Het gebruik van de scanner zorgt vooral voor tijdsbesparing, daarnaast wordt er ook niets vergeten door de scanner.”

Jeffrey Elert: ”Zij hebben kennis van inmeten en scannen en wij hebben de kennis van de installatietechniek. Hier vinden wij elkaar in.”

Het eindresultaat van de 3D scan op het kantoor van BIM Creators

Wil jij ook tijd besparen op het inmeten van jouw project, neem contact met 1 van ons op en we vertellen jou graag meer.


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: