Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Nijhof Installatietechniek in samenwerking met BIM Creators Academy

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Voor Nijhof Installatietechniek hebben wij een startend BIM Modelleur opgeleid, lees hieronder zijn ervaring.

Beschrijf je ervaring met de BCA in max. 3 zinnen?
Mijn ervaring met BIM Creators is samengevat zeer goed. Ik werd goed ontvangen en kreeg duidelijk uitleg en er was ruimte om vragen te stellen of extra opdrachten te doen om het beter te snappen. Daarnaast waren de trainers zeer vriendelijk en waren er genoeg faciliteiten, met name een epische lunch.

Hoe ben je terecht gekomen bij BIM Creators?
Ik ben bij BIM Creators terecht gekomen, omdat ik aan de slag ben gegaan bij Nijhof Installatietechniek. Ik had een cursus BIM nodig om mijn werk te kunnen doen. Hiervoor heeft mijn werkgever mij opgegeven om bij BIM Creators de cursus te volgen.

Hoe heb je de samenwerking ervaren met de trainers?
Ik heb de samenwerking met de trainers als goed ervaren. Ze waren vriendelijk, stonden open voor discussies, luisterden goed naar je wensen en wisten waar ze het over hadden en konden dit goed overbrengen.

Wat is je het meest bijgebleven van de training?
Uiteraard de stof over hoe ik met Revit moet werken, maar eigenlijk nog wel het meest de laatste cursusdag over communicatie. De manier hoe je mensen moet benaderen en hoe iedereen bij een bepaalde ‘kleur’ past waar dan weer eigenschappen aan zijn gekoppeld. Dit gebruik ik nu nog steeds, ook in het dagelijks leven.

Hoe ga je hetgeen je geleerd hebt nu toepassen?
Ik ga dit natuurlijk op werk toepassen, ik kom elke dag weer nieuwe dingen tegen waar ik weer wat van leer over het programma.

 


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: