Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIG NEWS #1: Nieuwe website online!

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


We hebben het pas al aangekondigd in ons ‘BIG NEWS SOON!’-bericht. En nu is het al zover: de nieuwe website van BIM Creators BV staat live! En hij is gewoon nog steeds te bekijken op www.bimcreators.nl

Omdat de oude website niet meer voldeed hebben we een professioneel bedrijf ingeschakeld om BIM Creators BV als bedrijf online goed op de kaart te zetten. Hierdoor kunnen we nu én in de toekomst nog beter ons verhaal over BIM en onze andere diensten met u delen.

Er zijn nogal wat technische en cosmetische verbeterpunten doorgevoerd. Zo is de ‘look & feel’ verbeterd, hebben we de teksten herschreven en geoptimaliseerd en werken we achter de schermen met een andere techniek waardoor het voor ons nog makkelijker is de website volledig naar wens te beheren. Het gemak en de flexibiliteit ziet u ook terug als u de site wilt bekijken op mobiele apparaten. Daar wordt ook alles netjes en optimaal getoond. Responsive design noemen ze dat.

De komende tijd zullen wij ook regelmatig leuke, interessante en informatieve artikelen gaan plaatsen op onze blog. Een blog hadden we nog niet maar daarmee hopen we u, op een leuke en laagdrempelige manier, nog meer te kunnen informeren. We gaan namelijk graag in gesprek met ons netwerk, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden in ons bedrijf en de markt waarin we actief zijn met onze diensten. Ons motto is niet voor niets Stronger by collaboration!. In de praktijk zullen we met onze social media-kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter u zoveel mogelijk op de hoogte houden van interessante projecten, teamnieuws en andere informatie die we graag met u willen delen.

Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar uw reactie. Dat kan op social media, maar ook via het formulier op deze pagina. Alvast onze dank!

BIM Creators BV

Nieuwe website BIM Creators


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: