Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Nieuwe BIM Creator Sjoerd stelt zich voor!

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Mijn naam is Sjoerd van der Bij, ik ben getrouwd met Cassandra en sinds 1,5 jaar hebben we een dochtertje Lindsay. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij de korfbal SKF in Veenendaal, kijk ik graag netflix en is mijn werk eigenlijk ook gewoon een hobby…

Mijn technische achtergrond is werktuigbouwkundige (MIT) en een klein beetje E-installaties (basis). In het verleden heb ik gewerkt bij de BAM als CAD engineer-werkvoorbereider / bij Strukton als tekenaar-engineer en bij ReviCAD als tekenaar-engineer. Sinds één jaar heb vlieguren gemaakt in Revit i.c.m. Stabicad hiervoor met AutoCAD i.c.m. Nordined, Techline en Stabicad.

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan bij bedrijven in de buurt van Veenendaal kwam BIM Creators in beeld met name door de leuke en interessante bijdragen die op de Linkedin pagina staan. Dit heb ik een tijdje gevolgd en vanuit daar een berichtje gestuurd aan Maartje. Daarna ging het snel…

Wat ik verwacht bij te dragen aan de BIM Creators? De combinatie van engineering en modelleren. Denk hierbij aan het selecteren van luchtkanalen en leidingen op basis van debiet rekening houdend met snelheid en weerstand. En daarbij dan ook gelijk de benodigde appendages selecteren. Daarnaast wellicht een stukje pre engineering d.m.v. schedules.

Wat ik ga leren bij BIM Creators? Door het sparren met mijn ervaren collega’s het kennis niveau van BIM (i.c.m. andere software) te verhogen en wellicht een stukje van dynamo op te gaan pakken.


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: