Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Nieuwe aanwinst: een kantoorhond bij BIM Creators

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Bij BIM Creators zijn we sterk door samenwerking. Samenwerking op elk niveau. Mens of dier, daar maken we geen onderscheid in!

We voelen ons bij BIM Creators als een familie. En in een gezin horen ook huisdieren. Daarom hebben we in Veenendaal af en toe onze kantoorhond Gwenneth Balk. De prachtige blonde viervoeter van Wouter.

Waarom eigenlijk? Een kantoorhond zorgt volgens verschillende onderzoeken voor socialere collega’s, minder stress en zorgt voor een ‘geluksgevoel’.

De trend is uit de Verenigde Staten overgewaaid. In 2016 heeft zelfs Google officieel haar status heeft verkregen tot ‘Dog Company’. Er is op de campus van Google een café waar honden en hun baasjes  elkaar kunnen ontmoeten.

Gwenneth zorgt voor het minder ziekteverzuim, meer beweging, loyaliteit en extra plezier op kantoor. Ze is onze trouwste collega.

 


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: