Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Mustafa; van stagiaire naar collega modelleur

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Vandaag stellen wij Mustafa aan jullie voor! Afgelopen dinsdag hebben we al kennis gemaakt met Jonathan, die hetzelfde traject volgt dat Mustafa al vorig jaar doorlopen heeft. Mustafa vertelt wat zijn ervaringen als BIM Creator tot nu toe zijn!

“Ik koos voor BIM Creators als afstudeerstage omdat ze mij een goed gevoel gaven vanaf het eerste contactmoment. De belangstelling die BIM Creators in mij toonde en de mogelijkheden die ze voor mij hadden waren zeer waardeerbaar. Hierdoor was het kiezen voor BIM Creators als afstudeerplek vrij gemakkelijk. De periode van mijn afstudeerstage was van eind augustus 2019 tot eind januari 2020. Dus ik heb in totaal 20 weken lang in een sfeervolle werkomgeving mogen werken.

Aan het begin van mijn stage heb ik een werklaptop gekregen om zo mijn werkzaamheden te verrichten. Daarnaast mocht ik ook de training volgen voor beginnend BIM Modelleur die BIM Creators zelf heeft verzorgd. Zo wist ik al dat ik hier veel kon leren en mijn vakkennis goed kon uitbreiden.

Mijn doel is om eerst een goede BIM Modelleur E te worden en mijn kennis daarin te verbreden. Daarnaast is mijn doel om stappen te zetten en meer de BIM Engineer of BIM Coördinator kant op te gaan.

Tijdens mijn stage mocht ik met een aantal projecten meedraaien. Een voorbeeld hiervan is SHELL HQ gevestigd in Den Haag. Hiervoor mocht ik onder begeleiding van mijn collega en begeleider Wesley het gebouwbeheersysteem van het pand realiseren in Revit. Dit project was best uitdagend voor mij maar met dank aan mijn begeleider die altijd achter me stond heb ik het toch voor elkaar kunnen krijgen om er iets moois van te maken.

Voor het einde van mijn afstudeerstage wist ik al zeker dat ik graag bij BIM Creators wilde werken. Mooie projecten in Revit, veel kennis, respect, eerlijkheid en een sfeervolle werkomgeving is wat BIM Creators mij te bieden had. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt voor BIM Creators en streef erna om hier nog veel jaren te kunnen werken.”


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: