Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Jong leert oud en oud leert jong; de stagiaires bij BIM Creators

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


BIM Creators bouwt niet alleen aan de toekomst door uitvoeren en toepassen van een 3D BIM model. Wij bouwen ook aan de toekomst door studenten op te leiden binnen ons vakgebied. Via SBB zijn wij een erkend leerbedrijf en geven wij studenten de praktijkervaring die zij nodig hebben voor hun toekomstige baan.

Graag willen we dan ook onze stagiaires in het zonnetje zetten! Wij leren hen namelijk veel maar misschien is het nog wel meer andersom… Door de energie, leergierigheid en nieuwsgierigheid staan wij ook weer dagelijks stil bij de ontwikkeling van ons als bedrijf en als persoon.

Jong leert oud en oud leert jong, in ons optiek de perfecte combinatie!

Dagelijks zien we dit gebeuren en daar krijgen we enorm veel energie van. Door het maximaal delen van de kennis zorgen we als BIM Creators ervoor dat we altijd ons kop boven het maaiveld uitsteken.

Wil je meer weten over hoe wij met onze stagiaires werken of wil je zelf stagelopen bij BIM Creators neem dan contact met ons op!

 

 


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: