Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

INCOMING; 2 nieuwe stagiairs stellen zich graag even voor!

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Deze week zijn er weer twee technische stagiaires gestart bij BIM Creators. Lars Matena en Finn Moesbergen stellen zich kort even voor, vertellen jullie waarom ze gekozen hebben voor een stage bij BIM Creators en wat ze tijdens deze stage graag willen leren en ontwikkelen.

Lars: “Ik ben Lars Matena, ik heb twee stageperiodes gelopen bij Schans Installaties Veenendaal waarbij ik in totaal 5 weken op de bouwplaats en 21 weken op het kantoor heb gewerkt. Op de bouw heb ik gewerkt op verschillende bouwplaatsen en geleerd hoe het werkt bij de montage van sanitaire installaties. In mijn vrije tijd doe ik aan gamen, tennissen en af en toe sporten om fit te blijven. Ik ga stage lopen bij BIM Creators omdat het mij een zeer interessant bedrijf lijkt. Ik ben al bekend met de installatietechniek en aangezien dit bedrijf er dieper op in gaat kan ik ontdekken waar ik me nog meer kan verdiepen in deze sector. In deze stageperiode wil ik meer leren hoe de installaties in een gebouw geregeld worden. Ik ben minder bekend met de installatietechniek van flatgebouwen waardoor mij dat juist een zeer interessante richting lijkt om wat kennis bij te vergaren.”

Finn: “Ik ben Finn Moesbergen, ik ben 19 jaar en ik studeer aan het Technova College in Ede. Mijn werkervaring in de installatietechniek heb ik gekregen doordat ik voorgaande jaren bij diverse bedrijven stage heb gelopen. Ik heb mijn vorige stage gedaan bij JBtech waar ik mocht tekenen. Daarvoor heb ik vakantiewerk gedaan bij Techtron in de buitendienst. Ik heb dus zowel in praktijk als in theorie veel geleerd over installatietechniek. In mijn vrije tijd ben ik in de sportschool zo veel mogelijk gewicht in de lucht aan het gooien en spreek ik met mijn vrienden af. Ik wil graag stage lopen bij BIM Creators aangezien het mij erg interessant werk lijkt en ik werkvoorbereiding erg leuk werk vind. Het lijkt mij ook erg leuk om bij BIM Creators stage te lopen aangezien het een jong bedrijf is met een relatief nieuw concept in de techniek en in de werkvoorbereiding en wat nog steeds aan het ontwikkelen is. Ik wil graag meer leren hoe het er aan toe gaat in deze vorm van werkvoorbereiding in de techniek waarin de afstemming tussen de verschillende disciplines maximaal wordt afgestemd en daarmee fouten in de uitvoering voorkomen. Ik hoop hiermee ook te leren hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en wat er allemaal bij komt kijken. Kortom hoop ik op een leerzame periode en daarmee verdere ontwikkeling van mijn vaardigheden.”

Succes heren! Welkom bij BIM Creators, op naar een toffe stageperiode!


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: