Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Groeien in een groeiend bedrijf

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Deze maand is BIM Creators weer verrijkt met drie nieuwe HBO-studenten! Justin, Daniëlle en Myrthe gaan opdrachten voor hun opleiding (Technische) Bedrijfskunde uitwerken om ons en zichzelf te laten groeien. Ze vertellen hieronder wat meer over zichzelf, waarom ze bij ons stagelopen en wat ze in deze tijd willen leren.  

Justin Deen:
Ik ben Justin Deen, tweedejaars student Technisch Bedrijfskundige aan de Hogeschool van Utrecht. Naast mijn studie ben ik veel met muziek bezig als DJ, daarnaast heb ik interesse in techniek, ik sleutel bijvoorbeeld graag aan brommers. 
Ik heb gekozen voor BIM Creators omdat ik na de eerste ontmoeting gelijk een goed gevoel had. Het eerste contact heb ik als zeer prettig ervaren. BIM Creators is voor de technisch bedrijfskundige de perfecte combinatie van techniek en klantcontact. Deze takken van het bedrijf zijn uitermate geschikt en interessant voor mij als young professional. Ik denk veel te kunnen leren over het bedrijf en zijn processen
Ik hoop na mijn stage periode mijn communicatieve vaardigheden verbeterd te hebben, transparantie en communicatie zijn tenslotte erg belangrijk. Daarnaast zijn mijn casussen tot nu toe gebaseerd op fictieve bedrijven, ik hoop veel te kunnen leren van de echte professionals op de werkvloer, en over het verbeteren van de bedrijfsprocessen binnen BIM Creators door mijn kennis toe te passen voor een écht bedrijf. 

Daniëlle Buisman:
Ik ben Daniëlle Buisman, 20 jaar en studeer Technische Bedrijfskunde. Ik heb 1,5 jaar werkervaring met procesverbetering en het managen van verbeterprojecten opgedaan bij Lomans. In mijn vrije tijd doe ik aan paardrijden en vind ik het heerlijk om lekker op de bank te Netflixen, te borrelen met vrienden, te koken of een rondje te lopen door het bos. 
Ik heb ervoor gekozen om stage te lopen bij BIM Creators door de toffe opdracht -> het minimaliseren van de overschrijding van de gebudgetteerde uren van onze aangenomen projecten en het ontzettend fijne en informele contact en het enthousiasme vanuit BIM Creators. Ik wil deze stageperiode graag leren hoe het is om een opdracht te doen binnen een nieuw bedrijf en een andere tak van sport dan wat ik gewend ben. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar wat BIM precies inhoudt, maar daar kom ik tijdens deze stage vast en zeker achter! 

Myrthe Lamper: 

Ik ben Myrthe Lamper, 19 jaar oud en woon in Scherpenzeel. Ik zit in mijn 2e jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de Christelijk Hogeschool Ede. Ik heb sinds een aantal jaar een bijbaan (voor de vakanties) op een kantoor wat veel raakvlakken heeft met bedrijfskundige onderwerpen. Hierdoor heb ik al veel werkervaring op gedaan. Daarnaast werk ik op zaterdag bij de opticien, dat heeft wat minder raakvlakken met bedrijfskunde ?In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken, houd ik van lezen en muziek maken.  

Ik wil graag bij BIM Creators stagelopen, omdat het een jong bedrijf is en ik de theorie die ik geleerd heb nu graag in de praktijk wil brengen en ik denk dat ik dat bij BIM Creators zeker kan. Mede door de visie/missie die zij hebben: ‘Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht! Ik ben erg leergierig en vind het leuk om nieuwe kennis op te doen, maar ook op mijn kennis te delen met anderen. 

In deze stageperiode hoop ik te leren wat de theorie die ik heb geleerd nu voor de praktijk betekent en hoop ik een nog beter beeld te krijgen van het Bedrijfskundige vak/aspect. Kortom, hoop ik op een leerzame periode! 


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: