Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Gezocht CAD-tekenaars met ambities naar 3D-Modelleur

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Gezocht CAD-tekenaars met ambities naar 3D-Modelleur
Jij wilt als CAD-tekenaar toch niet achterblijven? Creëer je eigen kansen! Kom naar Bim Creators B.V. en laat je omscholen tot 3D-Modelleur. Speel niet op safe maar kies voor een toekomst met BIM. Met onze kennis stomen we je in no-time klaar voor het echte werk!

No more AutoCAD voor jou!

Zodra je je interne opleiding bij ons hebt voltooid hebben wij meteen ook de projecten om met deze verworven kennis aan de slag te gaan. Je doel is hierbij uitgroeien tot ervaren BIM-Modelleur, werkzaam in de Installatietechniek, Elektrotechniek of Civiele Techniek.

BIM is ook voor jou!

Wij zijn het levende bewijs dat jij ook de stap kunt maken. Wat er ook wordt beweerd over BIM, één ding is zeker: je kunt er niet meer omheen! BIM is ècht veel meer dan alleen een 3D model. Daar kom jij ook snel achter. Je leven als 2D-tekenaar houdt hier op, want 3D is het helemaal. Wij laten het je graag zien tijdens het opleidingstraject dat we voor je hebben ontwikkeld. En als je dit hebt gedaan dan kun je aan de slag met onze projecten. Tunnelbouw, utiliteitsbouw, woningbouw. Alles! Op onze website kun je hier meer over lezen.

Wordt jij onze collega?

Als jij geïnteresseerd bent nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend bakje koffie in Veenendaal of Heerenveen. Neem hiervoor contact op met onze collega`s via onze vacaturepagina.


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: