Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Gericht op de toekomst, BIM Creators ontwikkelt door!

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Gericht op de toekomst - BIM Creators

De ontwikkelingen bij BIM Creators BV zijn ongekend.

 

Wellicht bent u ook een van de mensen die met argusogen kijkt naar wat er allemaal bij ons aan de hand is. De ene ontwikkeling is nog niet voorbij en de andere maakt alweer zijn opwachting. Op het gebied van BIM is er enorm veel groei mogelijk. Simpelweg omdat markt erom vraagt zijn wij continu bezig hier een juiste invulling aan te geven. BIM Creators B.V. heeft duidelijk de wind in de rug en waar mogelijk rennen we het liefst voor de storm uit.

 

Binnen een tijdvak van een aantal maanden heeft Wouter Balk (CEO BIM Creators) al een breed scala aan BIM-specialisten aan zich weten te binden. Die tendens lijkt gewoonweg niet te stoppen. Dit is, zoals reeds gezegd, mede te danken aan de zeer positieve ontwikkelingen binnen de branche. Op meerdere gebieden zijn zeer goede gesprekken geweest en staan er nog vele gepland. Opdrachtgevers weten meer en meer hun weg te vinden richting Veenendaal, alwaar we sinds kort gevestigd zijn met ons hoofdkantoor. Om te kunnen voorzien in de behoeften die op dit moment spelen kunnen we niet anders doen dan ruimte creëren. Voor onszelf, maar vooral voor de mannen die hun talenten op het gebied van BIM willen inzetten en verder ontwikkelen. Een niet aflatend aantal onderhandelingen met topkandidaten blijft hierdoor een must. Op het moment dat we dit bericht schrijven zijn er meerdere goede gesprekken gaande. We gaan ervan uit dat we u regelmatig kunnen informeren over de stand van zaken.

 

Toekomstgericht ondernemen

We hebben al eerder gemeld dat we studenten de beste praktijkopleiding willen bieden die zij zich wensen kunnen. Het team van BIM Creators B.V. omvat inmiddels diverse specialisten op het gebied van modelleren die dit in de praktijk brengen. Hierdoor ontstaat een wisselwerking waarbinnen stagiairs zich helemaal thuis voelen bij ons als SBB-opleidingsbedrijf. De eerste stagiair hebben we al aan u mogen voorstellen.

Om ervoor te zorgen dat we in de toekomst ook kunnen beschikken over excellente BIM-talenten zijn er binnen BIM Creators een aantal zeer mooie plannen ontstaan. Echter, zoals het met de meeste plannen gaat zijn we intern nog volop bezig om hier de juiste draai aan te geven. Maar wat we ook doen, we doen het goed! U kent ons… Zelfbewust als we zijn durven we ook te beweren dat het echt fantastisch nieuws is zodra we het bekend gaan maken. Om u niet in spanning te houden beloven we dat we er niet te lang meer mee zullen wachten. Wordt vervolgd…!

 

Grenzen verleggen

Het landschap van BIM reikt ver. Overal in Nederland zijn projecten die om de expertise van BIM-specialisten vragen. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat we hierdoor een landelijke dekking kunnen aanbieden. En gezien de ontwikkelingen nu en de positieve vooruitzichten voor de (nabije) toekomst zullen wij niet gek opkijken als we naast BIM Creators Veenendaal zomaar ineens meerdere vestigingen krijgen. We zijn niet te stoppen, dus wie zal het zeggen…

Wilt u ook meer weten over BIM en de mogelijkheden die BIM Creators te bieden heeft? Neem dan contact op met Wouter Balk (06 21471127), of neem een kijkje op onze website.


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: