Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Technische bedrijfskunde studenten hebben hun stage positief afgerond bij BIM Creators

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Julius en Ufuk hebben een eindpresentatie gegeven op onze office-day elke donderdag. Ze hebben ons geholpen om de groei van BIM Creators in kaart te brengen en de kwaliteit te blijven borgen. Julius heeft een vliegende start gemaakt voor de ISO 9001 waar we na de zomer weer verder mee gaan. Daarnaast heeft hij de meeste van onze processen visueel gemaakt door middel van flowcharts. Ufuk heeft onderzoek gedaan naar de cultuur en structuur van BIM Creators en ons een advies gegeven om onze cultuur waarin korte lijnen, creativiteit en zelfstandigheid te kunnen behouden ook in onze ambitiegroei. Ufuk en Julius bedankt voor jullie energie, enthousiasme en inzet!

eindpresentatie Julius en Ufuk


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: