Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIM Creators is trots op haar BIM vrouwen!

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Zondag 8 maart was het internationale vrouwendag en dat willen wij niet aan ons voorbij laten gaan. Wij hebben vier vrouwen bij BIM Creators en zijn hier erg trots op. Maar waarom zijn onze vrouwen zo trots om voor BIM Creators te werken? Sanne, Sharlene, Maartje en Martina vertellen waarom zij graag bij BIM Creators werken.   

Sanne: ”Ik heb na mijn afstuderen van BIM Creators de kans gekregen om er te blijven werken. Een organisatie die ik heb leren kennen als open, eerlijk en direct. Ik vind dit erg fijn, omdat ik zelf ook zo in elkaar zit. De mannenwereld is nooit wennen voor mij geweest en ik voel mij hier volledig thuis in.”  

v.l.n.r. : Martina Gartlehner, Sharlene Kagchelland, Maartje Luksemburg, Sanne Hartman

Sharlene: ”In deze technische mannenwereld zit ik heerlijk op mijn plek, directe gesprekken, geen blabla en duidelijke communicatie.”  

Maartje: ”Ik heb me altijd meer thuis gevoeld in een mannen wereld, ik hou van de directheid en het vakmanschap van de BIM Creators. Ook al ben ik in basis niet technisch maar na 11 jaar werkzaam te zijn in de installatietechniek kan ik geen gebouw meer in lopen zonder naar boven te kijken waar de magie van installatietechniek vaak “verstopt” zit…”  

Martina: ”Ik ben de enige technische dame bij BIM Creators en vind dit niet vervelend, omdat ik mij goed kan redden in deze mannenwereld. Ook vind ik het fijn dat ik bij BIM Creators de kans heb gekregen mijzelf te kunnen doorontwikkelen. Het opdoen van meer ervaring, doorgroeien en hierdoor hopelijk andere vrouwen inspireren de techniek in te gaan is erg belangrijk.”


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: