Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIM Creators in samenwerking met Go4Zero

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


BIM Creators is samen met Go4Zero verantwoordelijk geweest voor de modeleerwerkzaamheden van het project: ‘Het Gezinspaviljoen.’ Lees hieronder de ervaring van beide partijen.

Directeur Go4Zero Roy Veenman vertelt:
‘Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met BIM Creators. Samen zijn we de afgelopen periode verantwoordelijk geweest voor de modelleerwerkzaamheden van de sanitaire installaties bij Het Gezinspaviljoen wat gebouwd zal worden in Bovenkarspel.

Ik kijk terug op een fijne samenwerking. De grootste uitdaging was het behalen van de strakke planning, maar hierop is goed geanticipeerd waardoor het toch gelukt is.

Ik ben trots dat ondanks de afstand tussen beide bedrijven de samenwerking goed tot stand is gekomen met een tevreden klant als eindresultaat!’

BIM Creator Ramon Kuperus vertelt:
‘Ik was als BIM Coördinator betrokken bij dit project. Het leek in het begin een vrij simpel project, maar het werd toch wat ingewikkelder dan gedacht. De uitdaging lag in het werken met de onderleggers vanuit AutoCad. Maar ik ben trots op mijn collega’s dat zij dit toch goed hebben opgepakt.

De samenwerking met Go4Zero heb ik als zeer prettig ervaren. We hadden geduld met elkaar en hielden elkaar goed op de hoogte. Dat vind ik persoonlijk altijd erg fijn!’

BIM Creator Jan Boer vertelt:

De samenwerking met mijn collega Ramon en Roy van Go4Zero verliep goed. Roy is een man met veel kennis en kunde. Ik vond het leuk om met hem te sparren over de installaties.

‘Zoals al gezegd; het project bleek wat ingewikkelder te zijn dan van tevoren gedacht. Een mooie uitdaging dus! Er waren problemen met de sparingen, maar dat hebben we gelukkig als partijen samen kunnen oplossen.’

Ik ben er trots op dat we met een aantal mensen in een korte tijd een goed stuk werk hebben opgeleverd!’


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: