Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIM Creators en Rijndorp Installaties steunen BIM2instal

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


BIM Regisseur Ronald Mensen heeft dé kans van zijn leven gekregen. Per 1 april 2020, en het is geen grap, gaat Ronald BIM Creators náást de werkzaamheden voor BIM Creators starten met zijn eigen bedrijf: BIM2instal.

‘’Er is mij een mooie kans geboden om een eigen bedrijf voor BIM te starten waarbij ik word ondersteund door mijn oude werkgever, Rijndorp Installaties Zoeterwoude. BIM2instal is gespecialiseerd in BIM en 3D modelleerwerk, dit is ook waar mijn hart ligt’’, vertelt Ronald enthousiast. ‘’Ik heb er zin in om mijn kennis en passies van installaties te delen. Zo hoop ik dat ik meer mensen enthousiast kan maken voor het prachtige BIM vak.’’

Op de foto: Marianne Mensen, Frank Veltman, Ron van Ommen en Ronald Mensen

BIM Creators vindt het jammer dat Ronald hen voor een deel gaat verlaten, maar gunt hem deze kans en wenst hem veel succes. ‘’Wij kennen Ronald als een harde werker en als iemand die niet van zijn stuk te krijgen is. We gaan hem missen als vraagbaak en zeker ook als persoon’’, vertelt Michiel Balk. Wouter Balk vult direct aan: ‘’Wij zijn blij Ronald te helpen bij de stap die hij nu gaat maken met zijn nieuwe bedrijf. Een bedrijf waarin de directie vanaf de werkvloer is opgeklommen naar de top, net als bij BIM Creators.’’

‘’Het is mooi om het ondernemerschap wat wij bij BIM Creators stimuleren nu ook daadwerkelijk mee te mogen maken met deze toffe stap in de loopbaan van Ronald! Gelukkig blijven we met elkaar samen werken in de toekomst!”, voegt Maartje Luksemburg als laatste toe.

‘’Plezier in het werk en een goede werksfeer zijn erg belangrijk, dit is iets waar ik voor sta en wat ik wil verzorgen voor eenieder binnen het bedrijf. Ook wil ik het plezier in de techniek en de BIM werkwijze zoals ik deze voor ogen heb graag overbrengen aan mijn klanten en medewerkers’’, gaat Ronald verder. ‘’Dit heb ik altijd gehad bij Rijndorp en daarom ben ik blij dat Ron (van Ommen) en Frank (Veltman), directie van Rijndorp Installaties uit Zoeterwoude, mij deze kans bieden.’’

Ron en Frank zijn erg enthousiast over de start in april en zien het helemaal goed komen met BIM2instal. ‘’Ronald heeft ideeën om creatief te gaan BIMmen en om dit nu op te gaan zetten in de huidige bouwwereld en in de toekomst. Bij BIM Creators heeft Ronald de kans gekregen en gegrepen zichzelf verder te ontwikkelen. Wij vinden het leuk om Ronald deze kans te geven, het starten van zijn eigen bedrijf, zo is ons deze mogelijkheid ook geboden. Door zijn gedrevenheid en passie voor het vak zijn wij ervan overtuigt dat Ronald er iets heel moois van gaat maken’’, vertelt Frank.

Ronald, namens alle collega’s van BIM Creators en Rijndorp Installaties willen wij jou heel veel succes wensen met jouw eigen bedrijf!

Contactgegevens:
BIM2instal
Energieweg 45b
2382NC Zoeterwoude

r.mensen@bim2instal.nl
+31 6 82 43 07 86
www.bim2instal.nl


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: