Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIM Creators en Kuijpers werken samen

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


BIM Creators heeft samen met Kuijpers vestiging Helmond verschillende projecten uitgevoerd, zowel in AutoCAD als in Revit. Lees hier de ervaring vanuit beide partijen.

Hoofd afdeling KLP Marco Nieskens vertelt:

“Eind 2019 zaten we op elektrotechnisch gebied met de handen in het haar. We hadden veel tekenwerk liggen dat in korte tijd klaar moest zijn en intern was iedereen druk bezet.

Na speurwerk in mijn contacten kwam ik Maartje van BIM Creators tegen. Ik heb meteen contact gezocht en 2 weken later was de welkome aanvulling in het team geregeld in de persoon van Erwin Opdenkamp.

Erwin heeft snel zijn weg gevonden in het team en zich de lopende projecten eigen gemaakt. Hierna heeft hij zelfstandig het tekenwerk opgepakt en ons naar alle tevredenheid geholpen.

Ik dank BIM Creators voor de snelle en professionele aanpak en zie uit naar projecten die we in de toekomst samen kunnen op pakken.”

BIM Modelleur Erwin Opdenkamp vertelt:

“In week 40 van 2019 ben ik begonnen bij Kuijpers op de afdeling van Marco Nieskens. In die afgelopen periode bij Kuijpers heb ik  aan veel verschillende projecten gewerkt. Denk hierbij aan projecten zoals TU Eindhoven, NTS Nijmegen en HTC Eindhoven. Deze projecten heb ik uitgewerkt in Revit én zelfs af en toe in het oude en vertrouwde AutoCAD ?.

De samenwerking met Kuijpers heb ik als zeer positief ervaren. Het grootste deel heb ik vanuit mijn thuiskantoor of onze vestiging in Veenendaal uitgewerkt en ging ik gemiddeld 1 x per week naar Helmond om projecten door te spreken of werk op te nemen. De contacten met de collega’s waren prima en er waren duidelijke kaders met wie, wat en waarvoor verantwoordelijk was. Dit heeft ervoor gezorgd dat het project soepel is verlopen.

Graag zou ik nog eens terug komen bij Kuijpers, maar dan moet het wel een volledig Revit project betrekken ? Dit is toch echt de toekomst in mijn optiek en meer mijn expertise.

Zoals gezegd; Kuijpers is een fijne partij om mee samen te werken!”

 

 


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: