Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIM Creators en Junior IOT samen in de strijd tegen Corona

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Corona raakt ons allemaal, helaas kunnen we zelf weinig doen aan het virus, maar wij kunnen wel gebruik maken van onze resources om zo toch een beetje bij te kunnen dragen. Lees hier wat we hebben gedaan met onze 3D printers.

Ons doel is om er vooral voor te zorgen dat het medisch personeel het iets comfortabeler krijgt.

Onze 3D printers staan momenteel stil en daarom kunnen wij deze toppers in de zorg helpen door de zogeheten Earguards en FaceShields te 3D printen.

Collega Dennis van IJsselstein is de afgelopen maand al bezig geweest om verschillende ontwerpen te printen en te testen. En met succes!

We hebben in samenwerking met Marco van Schagen van Junior IOT al de nodige PBM’s mogen uitgeven aan bijvoorbeeld een ziekenhuis, een zorgorganisatie en een tandartsenpraktijk.

Maar wat heeft BIM nu met 3D printen te maken vraag je je misschien af? Wij lopen graag voorop en hebben de 3D printers aangeschaft om vanuit een BIM model een maquette te maken van een gebouw of een tof technisch detail. Daarnaast heeft de printer ook al verschillende poppetjes geprint voor ons tafelvoetbalspel ?

Enkele 1e reacties van gebruikers:

“Erg fijn dat onze oren nu bespaard blijven!”

“Is dit echt gratis?”

“Wat een verschil, we voelen veel minder druk dus dit zit veel comfortabeler!”

“Wat een kleurrijke bedoening, iedereen draagt bij ons de Earguard.”

“Ik voel me nu veel veiliger tijdens het werk door de FaceShield”.

Voor degene die hier meer willen weten over het 3D printen van de Earguards en FaceShields, hierbij de link naar het artikel van Junior IOT;

https://junioriot.nl/junior-iot-tegen-corona/

 


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: