Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIM Creators BV SBB-erkend bedrijf voor bim modelleur opleiding

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


Sbb erkenning BIM Creators

Vanaf heden is BIM Creators BV door het SBB erkend als praktijkopleider. Dit betekent bij ons dat de afstudeerder aan de hand van de praktijk leert wat bimmen is.

 

Werken en leren in de bouw is nog altijd een prima keuze om de kwaliteiten van een aanstaande 3D modelleur te detecteren en te ontwikkelen. De verschillende bouwfases komen aan bod en de stagiaires leren aan de hand van diverse thema’s wat er allemaal komt kijken bij de bim opleiding. Even voor u: BIM betekent simpel gezegd Bouw Informatie Modellering. Een methode om met ‘virtueel bouwen’ alle relevante informatie in een (3D) bouwmodel te verzamelen zodat alle betrokken partijen met dezelfde informatie aan een project werken, conform vooraf overeengekomen werkafspraken. Het doel hierbij is vooraf fouten detecteren met als gevolg een aanzienlijke reductie van (faal)kosten.

 

Stage in de praktijk

Het doel van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is dat studenten de beste praktijkopleiding krijgen die zij zich wensen kunnen. Het team van BIM Creators BV omvat inmiddels diverse specialisten op het gebied van 3D modelleren zodat wij de stagiairs een prima plek kunnen bieden. De erkenning als leerbedrijf vinden wij erg belangrijk. Het geeft aan waar we op dit moment staan als bedrijf en het versterkt onze visie waar we naartoe willen.

 

Eerste stagiair al in aantocht

We zijn verheugd om te kunnen melden dat de eerste kandidaat inmiddels bij ons bekend is. Deze bim modelleur in opleiding zal al op 28 augustus bij ons starten.


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: