Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIM Creators B.V. opent vestiging voor ‘Regio Noord’ in het Thialf Stadion te Heerenveen!

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


BIM Creators B.V. opent vestiging in Thialf Stadion Heerenveen

Nadat we voor ‘Regio Noord’ al eerder collega’s hebben aangenomen voor onze BIM-diensten kon het natuurlijk niet uitblijven: Dependance Noord is per heden gevestigd in het internationaal bekende Thialf Stadion te Heerenveen. Een inspirerende plek waar het hele jaar door op topniveau wordt geschaatst en rondetijden op de duizendste seconde worden aangescherpt. 

BIM Creators B.V. Vestiging ‘Thialf’ zal, zoals u al vanuit het hoofdkantoor in Veenendaal gewend bent, ook dagelijks op het allerhoogste niveau prestaties leveren waar BIMmend Nederland om zit te springen. Want wie slim bouwt, bouwt met BIM. Wilt u een bezoek brengen aan BIM Creators B.V. locatie Heerenveen aan de Pim Mulierstraat 25? U bent van harte welkom! Belt u even van tevoren voor een afspraak?
We zijn bereikbaar op 0343-452723.

Tige nei’t sin yn’t wolnimmen! (Oftewel: Aangenaam kennis te maken!).

Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: