Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

Op 25 mei gaat de BIM Creators Academy van start

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


 

Op 25 mei gaat de BIM Creators Academy van start

Op 25 mei gaat de BIM Creators Academy van start.

Deze opleiding is een initiatief van BIM Creators BV als antwoord op de toenemende vraag naar BIM modelleurs.

Tijdens de opleidingstrajecten van 5 dagen, dragen ervaren BIM modelleurs praktijkgericht hun kennis over aan kleine groepen technici. Deze opleiders hebben in de afgelopen jaren diverse medewerkers van BIM Creators BV individueel opgeleid tot BIM modelleur.

Met het opzetten van de Academy is deze kennis nu voor een veel grotere groep technici voorhanden. ‘Van de werkvloer, voor de werkvloer.’
Door gebruikt te maken van voorbeelden uit de praktijk en de opdrachten uit te voeren alsof het ‘echte’ opdrachten zijn, worden alle facetten van het 3D bouwproces stap voor stap behandeld. Hierdoor kunnen de studenten na het afronden van de opleiding direct aan de slag als junior BIM modelleur. Bekijk hier de website van de BIM Creators Academy.


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: