Actualiteiten rondom BIM en BIM Creators

BIG NEWS #2: BIM Creators betrekt nieuw kantoor!

De wereld van BIM is constant in beweging. De markt ziet hier steeds meer de voordelen van. Op onze blog delen we deze ontwikkelingen, onze ervaringen en ideeën rondom BIM en de BIM Creators.
“Kennis hebben is macht. Kennis delen is kracht!”


 

BIM Creators BV heeft wederom BIG NEWS! Per 1 juli hebben we een nieuw bezoekadres. We hebben gekozen voor een fraai kantoor in Veenendaal waar u voortaan van harte welkom bent

Omdat BIM Creators BV groeit was er behoefte aan ruimte. Voor verdere groei. Het pand aan Landjuweel 10 biedt voldoende mogelijkheden, ligt centraal in Nederland en is bovendien goed bereikbaar. Van hier uit kunnen we nu én in de toekomst nog beter ons verhaal over BIM met u delen.

Momenteel zijn we nog volop bezig met de inrichting en aankleding maar uiteraard gaan de zaken voor. We zijn online en telefonisch bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent.

Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar uw reactie. Dat kan op social media, maar ook via het formulier op deze pagina. Alvast onze dank!

BIM Creators BV

Nieuw Kantoor BIM Creators


Interessant voor jouw netwerk? Deel dit bericht op:


Samen sparren?

    Schrijf je hier in voor de BIM brief!

    In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

    Onze Partners

    Strong by Collaboration, één van onze krachten!
    BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: