Naast bekijken ook beleven

Virtual Reality

Virtual Reality verandert de manier waarop je beslissingen neemt. Met Virtual Reality bieden wij de opdrachtgever en/of betrokken partijen de mogelijkheid de technische oplossingen van heel dichtbij te bekijken.

Om welke installatietechnische componenten het ook gaat je bekijkt het niet alleen, je beleeft het. Standaard doen wij bij BIM Creators de laatste controle altijd uitvoeren in Virtual Reality, oftewel: je kan door je eigen installatiemodel lopen! Wil je alle partijen echt versteld laten staan? Laat dan het BIM model virtueel beleven met Virtual Reality, BIM Creators heeft de middelen en expertise om voor elk project deze beleving te realiseren.


Virtual Reality - BIM Creators

Controle tot in het kleinste detail

Zo kan tot in het kleinste detail gecontroleerd worden of het ontworpen BIM model nog problematische raakvlakken heeft, en of het ontwerp in de praktijk uitvoerbaar is voor alle partijen.

Beleef je 3D BIM ontwerp ook met Virtual Reality


Stap in de toekomst en laat de concurrenten achter je

Met BIM wisselt iedereen gemakkelijk alle gegevens uit binnen hetzelfde informatiemodel. Elke partij die betrokken is bij het project beschikt dankzij BIM over exact dezelfde en actuele gegevens. Zo spreekt iedereen dezelfde taal, houdt je het overzicht en halveer je de projectduur. BIM Creators kan je daarbij ondersteunen door het BIM team op locatie van BIM expertise te voorzien, door de medewerkers onze opleiding voor junior BIM modelleur te laten volgen of door het BIM project aan te nemen.

Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij ons voorop.


Samen sparren?