Optimale controle

Data Management Systeem

Werk je met BIM dan werk je met data. Veel data. Hoe zorg je er dan voor dat elke partij die betrokken is het meest actuele document in handen krijgt?

Met het Data Management Systeem dat speciaal voor je wordt ingericht zorg je voor een optimale controle en beheersing van alle data. Documenten kun je gemakkelijk en snel vinden en medewerkers en betrokken partijen blijven automatisch op de hoogte van de meest actuele data.


DMS-Data Management Systeem - BIM Creators

Optimale controle door het Data Management Systeem

Wij laten je graag zien hoe je projecten kunt versnellen, beheren en verbeteren door het gebruik van de juiste instrumenten en gegevens.

Wil je meer informatie of kennis maken met een van onze BIM Creators? Neem dan contact met ons op.


Stap in de toekomst en laat de concurrenten achter je

Met BIM wisselt iedereen gemakkelijk alle gegevens uit binnen hetzelfde informatiemodel. Elke partij die betrokken is bij het project beschikt dankzij BIM over exact dezelfde en actuele gegevens. Zo spreekt iedereen dezelfde taal, houdt je het overzicht en halveer je de projectduur. BIM Creators kan je daarbij ondersteunen door het BIM team op locatie van BIM expertise te voorzien, door de medewerkers onze opleiding voor junior BIM modelleur te laten volgen of door het BIM project aan te nemen.

Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij ons voorop.


Samen sparren?