Visualiseren door de BIM Creators Studio

BIM Creators Studio

Virtual Reality, Augmented Reality en videopresentaties veranderen de manier waarop je beslissingen neemt. Wij bieden de betrokken partijen de mogelijkheid, technische oplossingen van heel dichtbij te beleven. Ook diverse simulaties behoren tot de mogelijkheden. Wil jij het verschil maken? Laat jouw project dan visualiseren door de BIM Creators Studio!


BIM Creators Studio

Virtual Reality, Augmented Reality en videopresentaties veranderen de manier waarop je beslissingen neemt. Wij bieden de mogelijkheid om technische oplossingen van heel dichtbij te beleven. Ook verschillende simulaties behoren tot de mogelijkheden. De BIM Creators Studio kan jou helpen beter inzichtelijk te krijgen wat de eindgebruiker nodig heeft, niet alleen een ’sexy’ plaat maar een toevoeging voor jouw project!

Geen vraag is te gek voor de BIM Creators Studio.

Virtual Reality

Virtual Reality moet je beleven, om welke installatietechnische componenten het ook gaat. Het is een krachtig instrument om tijd en kosten te kunnen besparen, door sneller en slimmer projecten te kunnen ontwerpen en beheren.
Standaard doen wij altijd de laatste controle in Virtual Reality, oftewel: je kan door je eigen installatiemodel lopen. Zo kan tot in het kleinste detail gecontroleerd worden of het installatietechnische model naar jouw wens is is, en of het ontwerp in de praktijk uitvoerbaar is voor alle partijen.

Augmented Reality

Augmented Reality, oftewel de toegevoegde realiteit. Door de realiteit heen lopen met een extra informatie laag over de werkelijkheid in de vorm van het gemaakt BIM model. Augmented Reality kan toegepast worden op al onze projecten, denk hierbij aan; energie-, water-, klimaat- en pompsystemen, maar ook bij het installeren van bijvoorbeeld verlichting. Jij kan dus, vóórdat de installaties geplaatst worden al ervaren hoe het er in de ruimte uit komt te zien.

Videopresentatie

Naast Virtual en Augmented Reality kan de BIM Creators Studio jou ook helpen het verschil te maken bij het presenteren van jouw project. Door middel van een videopresentatie kunnen wij jouw opdrachtgever laten zien hoe jij jouw plannen hebt uitgewerkt in beelden. Hierbij kan gedacht worden aan een videopresentatie van de door jouw bedachte installaties, maar ook kunnen wij jou en jouw opdrachtgever meenemen in de uiteindelijke inrichting van bijvoorbeeld een appartement.

Dus, ben jij een eindgebruiker, architect, aannemer of projectontwikkelaar en wil jij het verschil maken? Laat jouw project dan visualiseren door de BIM Creators Studio!

Sparren met het team van BIM Creators?

We informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons bellen op +31 (0)343 - 45 27 23 of gebruik het formulier hieronder.


  Kies nu voor BIM en laat de concurrenten achter je

  BIM Creators ervaart dat BIM steeds belangrijker wordt, wij zien het als onze missie om de BIM wereld te voorzien van professionele BIM Ambassadeurs. Dit realiseren wij door te werken met gekwalificeerde collega’s en wanneer nodig de mensen hier zelf op te leiden. Ons doel? De BIM kennis binnen jouw organisatie of onder jouw collega’s naar een hoger niveau te tillen.

  Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij ons voorop.


  Schrijf je hier in voor de BIM brief!

  In deze mail vind je een greep uit onze lopende projecten, een kijkje in de BIM keuken en natuurlijk een stukje kennisdeling. Onze slogan is niet voor niets: ''Strong by Collaboration''!

  Onze Partners

  Strong by Collaboration, één van onze krachten!
  BIM Creators werkt graag samen en dat doen wij onder andere met: