Leren door te doen

BIM Creators Academy

Er is veel vraag naar goed geschoolde BIM Modelleurs: het is de toekomst! Proactieve techneuten die het vak van BIM Modelleur willen leren zijn op hun plek bij de BIM Creators Academy. De opleiders zijn ervaren BIM Coördinatoren die hun kennis graag delen met voorbeelden uit de praktijk. Als je gemotiveerd bent, 2D tekeningen kan lezen en interpreteren, leiden we je in drie weken tijd op tot Junior BIM Modelleur.


BIM Creators Academy leren door te doen

BIM Creators Academy over jouVoor wie?

  • Technische ZZP-ers die toekomstgericht ondernemen
  • Ervaren technici die een binnenfunctie hebben of willen
  • Net afgestudeerden in de installatiebranche
  • 2D tekenaars
  • Leraren van technische opleidingen

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je technisch geschoold bent en dat je gemotiveerd bent om BIM Modelleur te worden. Aangezien het een korte, intensieve opleiding is, is een proactieve en leergierige houding essentieel.

Je kan alleen een goed 3D model bouwen als je de juiste input hebt. Daarvoor is het belangrijk dat je gegevens leert verzamelen, oftewel samenwerkt met betrokken partijen.

Over de BIM Creators Academy

‘Leren door te doen,’ dat is de basis van de opleiding die bij BIM Creators in Veenendaal gegeven wordt. Leer hoe je de nodige informatie krijgt. Leer door middel van het softwareprogramma Revit om een 3D model op te bouwen. En leer de benodigde theorie. Gedurende drie vrijdagen en twee zaterdagen leer je stap voor stap je BIM model op te bouwen. Zoals dat in de praktijk gaat, zo leer je het op de BIM Creators Academy.

Aangezien wij bij BIM Creators de laatste controle altijd uitvoeren in Virtual Reality, ga jij je gemaakte 3D model omzetten in VR. Oftewel: Je gaat door een huidig 3D model lopen!

Wil jij opgeleid worden tot BIM Modelleur en wil jij na drie weken virtueel door je eigen gebouw lopen? Ga dan naar de BIM Creators Academy website en meld je aan!


Stap in de toekomst en laat de concurrenten achter je

Met BIM wisselt iedereen gemakkelijk alle gegevens uit binnen hetzelfde informatiemodel. Elke partij die betrokken is bij het project beschikt dankzij BIM over exact dezelfde en actuele gegevens. Zo spreekt iedereen dezelfde taal, houdt je het overzicht en halveer je de projectduur. BIM Creators kan je daarbij ondersteunen door het BIM team op locatie van BIM expertise te voorzien, door de medewerkers onze opleiding voor junior BIM modelleur te laten volgen of door het BIM project aan te nemen.

Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij ons voorop.


Samen sparren?